Behandling af ADD

Behandling af ADD efter udredning

Hos ADHD Specialisterne forstår vi de unikke udfordringer, som mennesker med ADD (Attention Deficit Disorder) står overfor, og vores mål er at tilbyde en personlig og effektiv behandling efter diagnosticering. Efter en grundig udredning og bekræftelse af ADD-diagnosen, er der mulighed for straks at påbegynde et behandlingsforløb under vejledning af vores speciallæger i psykiatri.

Vores behandlingsproces indledes med en dybdegående samtale, hvor du i samarbejde med en af vores speciallæger vil få mulighed for at diskutere og planlægge det medicinske forløb. I denne indledende fase vil du også kunne drøfte eventuelle yderligere ønsker eller behov. Vores fokus er på at skabe en behandlingsplan, der er skræddersyet til din individuelle situation og behov.

I behandlingsforløbet vil der være faste opfølgningstider for medicinkontrol. Disse sessioner er essentielle for at monitorere medicinens effektivitet og håndtere eventuelle bivirkninger, samt for at justere behandlingsplanen efter behov.

For at sikre den bedste behandling, er det vigtigt, at der foretages regelmæssige målinger af blodtryk, puls og vægt før hver konsultation. Disse målinger er en forudsætning for en sikker og effektiv medicinsk behandling og kan typisk udføres af din praktiserende læge.

Når din situation er stabiliseret, vil behandlingsforløbet overgå til din praktiserende læge, hvor du fortsætter dit forløb. Hele vejen igennem dit forløb hos os, vil du blive guidet og støttet, så du føler dig sikker i overgangen til det videre forløb med din egen læge.

 

ADHD Specialisterne

"Det er vigtigt at vores klienter har et trygt, hurtigt og nemt forløb".

Martin Jørgensen

Bliv ringet op

  Lad os kontakte dig

  Har du brug for yderligere information om udredning hos ADHD Specialisterne, eller ønsker du at booke et forløb hos os? Så lad os kontakte dig.

  Udredning med kort ventetid

  Hos ADHD Specialisterne får du velkvalificeret udredning med kort ventetid, så du kan komme godt videre i tilværelsen.

  Læs mere

  Pakkeforløb

  Vi tilbyder særligt tilrettelagte pakkeforløb hvor udredning og behandling hænger sammen.

  Læs mere

  Særligt tilrettelagt behandling

  Behandling hos ADHD Specialisterne foregår i samarbejde med en speciallæge i psykiatri og målrettes den enkelte patient.

  Læs mere